ZEYTİN DALI MAHALLELERİ TERTEMİZ YAPTI

ZEYTİN DALI MAHALLELERİ TERTEMİZ YAPTI

Haber Ajansı Yayın Grubu

Köyden mahalleye dönüşen tüm yerlerde camiler, şadırvanlar ve tuvaletler ile Has ve Akköy Mahallelerindeki misafirhaneler Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi tarafından temizlendi.

Mudanya Belediyesi’nin kimsesizlerin kimsesi olmak, ihtiyaç sahibi hemşehrilerine yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdiği ve bu güne kadar binlerce Mudanyalı hemşehrimizin yardımına koşan Zeytin Dalı ekibi mahallelerde temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.  Halıların yakınmasından, camların silinmesine, camilerin temizliğinden, şadırvanların temizliğine kadar birçok alanda temizlik çalışmasını gerçekleştiren Zeytin Dalı ekibi, mahallelerdeki misafirhaneleri de adeta baştan yarattı.
MİSAFİRHANELER TERTEMİZ OLDU
Has Mahallesi’nde yalnız yaşayan bir vatandaşın yıllarca kaldığı muhtarlık misafirhanesini tamamen yenileyen Zeytin Dalı ekibi, misafirhanenin badanasını yaparak eşyaların çoğunu yeniledi.  Ekip ayrıca Akköy Mahallesi’ndeki misafirhanenin de temizliğini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Zeytin Dalı ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri mahallelerinde bu tür temizlik çalışmalarını Zeytin Dalı ekibiyle gördüklerini ifade ettiler. 
EN UZAK MAHALLEMİZE KADAR HİZMET GÖTÜRÜYORUZ
Mudanya’nın en uzak mahallesine kadar her alanda hizmet verdiklerini belirten Başkan Türkyılmaz, “Camilerimiz ve okullarımız kimseye muhtaç olmayacak, kimsenin kapısına gitmeyecek ve imkanlar doğrultusunda ihtiyaç duyulan hizmetleri biz vereceğiz. Verdiğimiz bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.  Hazırlanan plan ve program çerçevesinde tüm hizmetlerin devam ettiğini de ifade eden Türkyılmaz,  “Mudanyalı hemşehrilerimin gerek ibadethaneleri, gerekse eğitim aldıkları okulları pırıl pırıl olmalı. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. . Zeytindalı Projesi kapsamında büyük bir titizlikle hizmet veren ekibimize de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.