ZEYTİN DALI HEMŞEHRİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

ZEYTİN DALI HEMŞEHRİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanyalılar tarafından benimsenen Zeytin Dalı Projesi Mudanyalı hemşehrilerinin yanında olmaya ve sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.

Mudanya Belediyesi, Türkiye’de örnek gösterilen projeleri arasında yer alan ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Zeytin Dalı Projesi ile hemşehrilerinin sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor. Zeytin Dalı ekibi son olarak ev sahibi tarafından evlerinden çıkarılan bir aileye yardım elini uzatarak, tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Sosyal medya üzerinden fotoğrafları paylaşılan ve mağdur olduğu iddia edilen aileye haftalar öncesinden yardım eden Zeytin Dalı ekibi, ailenin kişisel ihtiyaçlarını da karşılayarak yardım elini bir kez daha uzattı. Aileyi belediyeye ait konteynır eve yerleştiren ekip, evin tüm eşyasını yenilerken, ailenin sağlık sorunları ile de yakından ilgileniyor.
“KİMSE ZEYTİN DALI’NI TARTIŞMASIN”
Zeytin Dalı Projesi kapsamında yapılan hizmetlerin tartışmaya gerek olmadığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ekibimizin Mudanya’da tespit edilip yardım elini uzatmadığı kimse yoktur. Bugüne kadar kimseyi rencide etmedik” dedi. Sosyal medyada belediyemize ve ekibimize karşı yapılan hakaretlere anlam veremediğini de söyleyen Türkyılmaz, “Çok büyük ayıp edilmiştir. Bugüne kadar destek verilen bir ailedir. Hiçbir zaman ayrım yapmadık, bizim için önce insandır. Kimse bu işleri suiistimal etmeye kalmasın. Bizlere bilgi versinler yeter” diye konuştu.