Zafer Mahallesi'nin Altyapı İhtiyacına Çözüm

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Zafer Mahallesi’nin imara yeni açılan kısmında hayata geçirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallelinin altyapı ihtiyacını giderd...

Haber Ajansı Yayın Grubu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Zafer Mahallesi’nin imara yeni açılan kısmında hayata geçirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallelinin altyapı ihtiyacını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşların altyapı ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyor. Bu amaçla MASKİ, Soma ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nin yerleşime yeni açılan kısmındaki kanalizasyon altyapı ihtiyacını da ortadan kaldırdı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmayla, bölgeye sıfırdan hat döşenerek vatandaşların altyapı konusunda sıkıntı yaşamalarının önüne geçildi.
Gerekli altyapı temin edildi
Zafer Mahallesi Muhtarı Bilal Bayraktar, “Mahallemiz zaman içerisinde büyüyen ve gelişen bir mahalle halini alıyor. Bazı bölgelerimizde imara yeni açılan ve dolayısıyla altyapı ihtiyacı bulunan kısımlarımız mevcuttu. MASKİ ekiplerimiz gelerek burada gerekli altyapıyı temin ettiler. Çalışmalardan genel anlamda memnunuz. Hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.