Zafer Bayramı'nda 'Kolpa' coşkusu

Mustafakemalpaşa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan müzik dünyasının sevilen gruplarından Kolpa, şarkılarıyla gençleri coşturdu. Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Meydanı'nda

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mustafakemalpaşa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan müzik dünyasının sevilen gruplarından Kolpa, şarkılarıyla gençleri coşturdu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlediği konser büyük ilgi gördü.

Vokalde Barış Yurtçu, basgitarda Bora Yeter ve Cenk Dönmez, davulda Samuray Gökçe ve klavyede Ercan Bakalımoğlu’ndan oluşan grup, en beğenilen parçalarını binlerce Mustafakemalpaşalı için seslendirdi.

Seyircilerin büyük alkışlarıyla sahneye çıkan başarılı grup, 1,5 saatlik konserde sanat yaşamlarına damga vuran, ‘Beni Aşka İnandır, ‘Gurur Benim Neyime’ gibi eserlerinin yanı sıra başka sanatçıların parçalarına da yer verdi.

Sahne performansıyla göz dolduran ünlü grubun şarkılarına binlerce kişilik hayran korosu eşlik etti.

Konseri seyircilerin arasında takip eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, müzik ziyafeti sırasında sahneye çıkarak grup üyelerine Mustafakemalpaşa Tatlısı ikramında bulundu.

Kolpa Grubu’na yaşattıkları bu özel ve coşkulu konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan, bayramların birlik ve beraberliğe güç katan günler olduğunu söylerken; “ Bize bu günleri armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Kolpa solisti Barış Yurtçu’da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür ederek,  Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük heyecan duyduklarını dile getirdi.

Müzik dolu gecede enerjileri ile dinleyenleri mest eden Kolpa üyeleri, konserin ardından büyük alkış alırken hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.