YÜKSEK ONUR BELGE TÖRENİ VE KARİYER GÜNLERİ

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 16 Nisan 2018 Pazartesi günü, Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen, 1. Kariyer ve Kişisel Gelişim

Haber Ajansı Yayın Grubu
Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 16 Nisan 2018 Pazartesi günü, Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen, 1. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri, Orhan Holding 13. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergi Açılışı ve Onur ve Yüksek Onur Belge Töreni programına katıldı.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR Kültür Merkezinde yapılan programa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, Yenişehir Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Orhan Holding Onursal Başkanı İbrahim ORHAN, MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet SİNCİK, ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK de yaptığı konuşmasında;“Kişisel gelişim, aslında doğduğumuz anda aile ve sosyal çevre ile başlayan, eğitim, iş ve tüm hayatımız boyunca devam eden bir süreçtir. Bu sürecin en önemli mimarları elbette ebeveynler ve öğretmenlerimizdir. Ancak, dışarıdan gerek öğüt, gerekse çeşitli kurslar vasıtasıyla edinilen bilgilerin etkili olabilmesi, kişinin kendini geliştirme arzusuna bağlıdır. Bu manada siz değerli gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Gittikçe artan rekabet koşullarında, bu yaşam maratonunda, kendini en iyi geliştiren kazanacak, kendisine, ailesine, ülkesine ve milletine fayda sağlayacaktır.

Geleceğimizin güvencesi, siz değerli gençlerimizi en güzel yerlerde görmek arzusunu taşıdığımı belirterek, böyle anlamlı bir programı tertip eden arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, sizlere tüm hayatınız boyunca başarılar diliyor ve tekraren en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.