UMUT ORAN’DAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

UMUT ORAN’DAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

Haber Ajansı Yayın Grubu

UMUT ORAN’DAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Umut Oran, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi incelemeler de bulunmak üzere Mudanya’ya gelen CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. CHP İl Başkanı Metin Çelik, İlçe Başkanı Selahattin Avcı, parti yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Türkyılmaz, yeni projesi olan “Orman Projesini” paylaştı. 
ATATÜRK PORTRELİ ORMAN PROJESİ
40 dönüm arazi üzerine dikilecek özellikle zeytin ağaçları ile yukarıdan bakılınca Atatürk portresinin oluşacağı bir orman yaratmayı hedeflediklerini söyleyen Türkyılmaz, “Türkiye’de ve Dünya’da bir ilk olacak proje için çalışmalarımız başladı. 19 Mayıs bayramına yetiştirmeye çalışacağız” dedi. Proje için belediyeye ait birkaç arazi bulduklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Herkes buraya kendi adına ağaç dikecek. Kafeleri, parkları ve ağaçları ile bir yaşam alanı oluşturma hedefindeyiz” diye konuştu. İsim konusunda da çalışmaların devam ettiğini ifade eden Türkyılmaz, “Atatürk, Barış, Soma, Cumhuriyet düşündüğümüz bazı isimlerdir. Kısa zamanda bu isimi de belirleyerek, projemizi hayata geçireceğiz” dedi. 
“BÜYÜK FARK YARATACAK”
Gerçekleşmesi planlanan proje için "çok güzel" tabirini kullanan ve tebriklerini ileten CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, “Atatürk himayesi altında çok güzel bir proje olmuş. Umuyoruz ki 19 Mayıs'a yetişir ve bizlerde açılışına burada oluruz. Projenin Bursa ve Türkiye’de büyük bir fark yaratacağına inanıyorum” dedi. Mudanya’nın önemli bir şehir olduğunu dile getiren Oran, CHP Genel Merkezi olarak Türkyılmaz’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Parti çalışmaları ve seçim süreçleri konusunda da bilgiler veren Oran, “Bizim örgüt olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. ” ifadelerini kullandı