TÜRKYILMAZ’DAN BUSKİ’YE UYARI

TÜRKYILMAZ’DAN BUSKİ’YE UYARI

Haber Ajansı Yayın Grubu
Bursa Su ve Kanalizasyon İşleri’nin (BUSKİ) Mudanya ilçe merkezi ve bazı mahallelerinde habersiz olarak suları kesmesi Mudanya’da büyük tepkiye yol açtı. Duruma tepki gösteren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’da yetkilileri görevini yapmaya davet ederek uyardı.
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bursa Su ve Kanalizasyon İşleri’nin (BUSKİ) Mudanya’nın Dedeköy, Altıntaş ve Halitpaşa Mahallesi’nin bir kısmında haber vermeden suları kesmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a telefonla ulaşan bazı vatandaşlar dört gündür beri suların olmadığını Mudanya’nın bayram üstü cezalandırıldığını söylediler.
 
ALTEPE VE BUSKİ’YE GÖREV ÇAĞRISI
 
Habersiz yapılan kesintiden dolayı kendisine şikayet telefonlarının geldiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Halitpaşa Mahallesi’nde bazı vatandaşlar havuzda yıkandıklarını bizlere söylediler. Susuzluğun getirdiği sıkıntılar çok büyük. Vatandaşlar çamaşır, bulaşık, temizlik ve banyo ihtiyaçlarını karşılayamıyor” dedi. Vatandaşlara kesintiyle ilgili herhangi bir bildirim yapılmadığını belirten Türkyılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BUSKİ yetkililerini göreve davet ediyorum. Vatandaşlar yetkililere ulaşmakta zorluk çekiyor” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşları artık mağdur etmemesini dileyen Türkyılmaz, “Mübarek Ramazan Bayramı öncesinde insanların mağdur edilmemesini ve gereğinin yapılmasını Mudanyalı hemşehrilerim adına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.