TÜRKYILMAZ'DAN ALTEPEYE: “GÖREVİNİ YAP DAHA FAZLA KÜÇÜLME”

TÜRKYILMAZ'DAN ALTEPEYE: “GÖREVİNİ YAP DAHA FAZLA KÜÇÜLME”

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi görevini yapmaya davet ederek, “Görevini yap, daha fazla küçülme” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin hizmetlerinin ve etkinliklerinin tanıtımını gerçekleştirdiği ilçe genelinde bulunan bazı billboardların bilinçli şekilde yırtılmasına sert tepki gösteren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin görsellerini bile hazmedemediğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi görevini yapmaya davet eden Türkyılmaz, “Projelerimizin ve hizmetlerimizin yer aldığı tanıtım billboardlarımızı bilinçli olarak yırtıyorlar. Projelerimizin görsellerine bile tahammülleri yok. Bizleri bu şekilde yıldıramazsınız. Görevinizi yapın, daha da fazla küçülmeyin” ifadeleriyle tepki gösterdi. Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’nın ve Mudanyalıların mallarını gasp ettiğini de söyleyen Türkyılmaz, “Mudanya’nın mallarını gasp edeceğinize, sorunlarını çözmek için uğraş verin. Her işinizden pis kokular geliyor. Kirli ellerinizi Mudanya’mızın üzerinden çekin” ifadelerini kullandı.
ALDIĞINIZ YERLERE HİZMET EDİN
Büyükşehir Belediyesi’nin gerek hükümet kanalıyla gerekse bütünşehir yasasıyla Mudanya’nın ve Mudanyalıların mallarına el koyduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Güzelyalı Piknik Alanı’nı aldınız temizliğini bile yapamıyorsunuz. Mudanya İskelesi’ni aldınız işletmeye yetkiniz yok acenteleri mağdur ettiniz. Güzelyalı’da Kent Meydanı yapacağız dediniz eski belediye alanını aldınız altı yıldır bir çalışma yapamadınız. Mudanya Büyükşehir ile değil, Büyükşehir Mudanya ile güçleniyor” dedi.  Mudanya’da geçmiş dönemlerde yapılanların ortada olduğunu da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Biz Mudanya’da tüyü bitmemiş yetimin hakkını haramilere, hırsızlara yedirmeyeceğiz. Mudanya’nın ve Mudanyalının hakkını sonuna kadar savunacağız. Gölge etmeyin başka ihsan istemem” ifadelerini kullandı. Türkyılmaz, billboardlara zarar verenler hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerine ekledi.