TÜRKYILMAZ, MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

TÜRKYILMAZ, MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İstek ve talepleri dinleyen Türkyılmaz, yeni kurulan muhtarlar şefliğiyle iletişimin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Mahalle muhtarlarını belediye başkanlık makamında ağırlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, muhtarların istek ve taleplerini de dinledi. Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy’un da hazır bulunduğu ziyarette verdikleri sözleri tutacaklarına vurgu yapan Türkyılmaz, gerçekleşen planlamayla bütün mahallelerde hizmetleri gerçekleştireceklerini söyledi. Muhtarların sorularını yanıtlayan ve taleplerini dinleyen Türkyılmaz, “Geçen sene mahallelerden bin kişiyi Çanakkale’ye geziye götürdük. İstiyorum ki herkesi Anıtkabir’e, Çanakkale’ye götürelim. Bu sene de bu gezileri gerçekleştireceğiz” dedi.
TEMİZLİK EKİBİ KURULACAK
Arazi yollarının açılmasından, park alanlarına kadar birçok konuda muhtarları bilgilendiren Türkyılmaz, “Program dahilinde arazi yollarının açılması ve stabilize malzemeyle kaplanmasını gerçekleştireceğiz. Mahallelerimizde bulduğumuz müsait arazi ve alanlarda halı saha ile park alanlarımızı oluşturacağız” dedi. Muhtarların temizlik konusunda sıkıntıları olduğunu bildiğini de söyleyen Türkyılmaz, “Temizlik konusunda sadece köylerle ilgilenecek bir ekip kurmayı düşünüyoruz. Köylerde haftada iki gün temizlik yapıyoruz. Ancak bu yeterli gelmiyor” dedi.
MUHTARLIK BİNALARI KONTROL EDİLECEK
Muhtarlık binalarında eksikliklerin tespit edilmesi için talimat veren Türkyılmaz, muhtarlık binalarında boya badana işlemleri ile yenileme ve tadilat çalışmalarını da yapacaklarını söyledi. Plan ve program çerçevesinde hizmetlerin gerçekleştiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Kısıtlı bütçeyle büyük işler yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki zamanlarda daha iyi duruma gelerek, daha güzel hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen toplantının verimli olduğuna değinen Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç, “Yaşadığı yere hizmet etmek, hem sizin hem de bizlerin ortak derdidir. Bu toplantıları sürekli hale getirelim. Sizlerin destekleriyle hizmetlerimizi hayata geçireceğimize eminim” dedi. Ziyaret sonunda Türkyılmaz, muhtarlara rozet, kırlangıç bayrak ve dernek flamalarını teslim etti.