TÜRKYILMAZ BUSKİ’Yİ MUDANYA’DA GÖREVE DAVET ETTİ

TÜRKYILMAZ BUSKİ’Yİ MUDANYA’DA GÖREVE DAVET ETTİ

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya’da iki bayramdır suların habersizce kesilmesi Mudanyalıları çileden çıkarıyor. Belli aralıklarla kesilen sular nedeniyle hemşehrilerinin mağdur olduğunu vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bursa Su ve Kanalizasyon İşleri'nin (BUSKİ)  Mudanya’dan aldığı paranın karşılığını vermesi gerektiğini söyledi.

Ramazan ve Kurban Bayramı’nda Mudanya’da habersizce kesilen sular Mudanyalıları çileden çıkarıyor. Konu ile ilgili bir çok telefon ve şikayet aldığını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bayramda habersiz ve kasıt güden kesintilerden ilçemiz mağdur durumda bırakılmaktadır. İki bayramdır sular habersiz olarak kesiliyor. BUSKİ’yi özellikle bu tür günlerde görevinin başına davet ediyoruz” dedi.
“YIPRATMAYI BAŞARAMAYACAKLAR”
BUSKİ’nin Mudanya’da sınıfta kaldığını ve Mudanyalıların büyük tepkisini topladığını söyleyen Türkyılmaz, “BUSKİ bu kasıtlı davranışlarından vazgeçmelidir. Amaçları Mudanya Belediyesi’ni yıpratmaksa bunu asla başaramayacaklar” dedi. Türkiye’nin en pahalı suyunun kullanıldığı Mudanya’da bu tür uygulamaların rahatsızlık verici olduğunu sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bu durumun bir an önce son bulmasını istiyor ve BUSKİ’nin aldığı paraların karşılarını vermesini istiyoruz. Halkımızı daha fazla mağdur etmesinler” ifadelerini kullandı