Tekirdağ Protokolü ve Vatandaşlar Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak Tekirdağ protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Üç Kemaller Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı…

Haber Ajansı Yayın Grubu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak Tekirdağ protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Üç Kemaller Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Şentop, Mustafa yel ve Çiğdem Koncagül ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile çok sayıda kurum ve kuruluş amiri katıldı.

Protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Albayrak, tüm vatandaşlara mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramlaşma töreninin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara tatlı ikramı yapıldı.