Sunay Akın Mersin?e Geliyor

Sunay Akın Mersin?e Geliyor

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mersin Büyükehir Belediyesi, yaklaan 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü dolaysyla düzenleyecei etkinlie air, yazar, gazeteci, aratrmac ve tiyatro oyuncusu Sunay Akn’ getirmeye hazrlanyor.

Mersin’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü, Mersin Büyükehir Belediyesi’nin düzenleyecei etkinliklerle kutlanacak.

Kadnlarn i gücüne katlmnn artrlmas için de çalmalar yürüten Büyükehir Belediyesi, kadnlarn toplumsal ve kültürel alanlarda da daha fazla görünmesi için çaba sarf ediyor. Her 8 Mart'ta kadn haklarna, çalma koullarna, annelie ve kadnla dikkat çeken Mersin Büyükehir Belediyesi, bu yl da düzenleyecei etkinlik ile kadnlara kendilerini özel hissettirecek.

8 Mart 2018 Perembe günü Kongre ve Sergi Saray’nda saat 14.00’da düzenlenecek etkinlikte air ve yazar Sunay Akn, 8 Mart’a özel tek kiilik gösterisiyle sevenleri ile buluacak.

Ayrca Mersin Büyükehir Belediyesi Kent Orkestras eliinde ’Kadnlara Adanm arklar’ konseri 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü’nün ruhuna uygun olarak seyircilere keyifli dakikalar yaatacak.

Belgesel tadndaki '8 Emek 8 Yürek' adl ksa filmde de, farkl mesleklerden 8 rol model kadnn hayat hikâyeleri anlatlacak. Kadnlarn bulunduklar noktaya nasl ulatklar, ne tür zorluklar yaadklar ve geçimlerini nasl saladklar beyaz perdeye yanstlacak.

 

Büyükehir Belediyesi tarafndan 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü nedeni ile düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler yaanacak.