SULTANLAR PLAY-OFF’LARI GARANTİLEDİ

SULTANLAR PLAY-OFF’LARI GARANTİLEDİ

Haber Ajansı Yayın Grubu

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 2.’Ligi B grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı play-off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, ligin güçlü ekiplerinden İzmir Kemalpaşa Ata Gençlik Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Baştan sona kadar çekişmeli geçen müsabaka karşılıklı goller ile başladı. Takım halinde iyi savunma yapan ve hücumda da etkin görünen Dinç Spor, ilk yarıyı 19-19 berabere tamamladı. İkinci yarıda güçlü ekibi karşısında maçı bırakmayan Dinç Spor, dengeyi korumayı başardı. Karşılıklı goller ve ataklar ile geçen ikinci yarıda da takımlar galip gelebilmek için adeta savaştılar. Dinç Spor’un yeni transferi Hüsniye Yıldız, 9 golle yıldızlaşırken karşılaşma 37-37 beraberlikle sonuçlandı.  1.Lig’e çıkmak istediklerinin altını çizen Yıldız, “Çok güzel bir ekip ve idari kadroya sahibiz. Şampiyonluk kupasını kazanarak, başkanımıza hediye etmek istiyoruz” dedi.

GALİBİYET MUDANYA’YA ARMAĞAN

Aldıkları başarıları Mudanya’ya armağan ettiklerini söyleyen takım antrenörü Ali Karayörük, “Puan cetvelinde bir maçımız eksik olmasına rağmen 1. Lig’e yükselmek için play-off müsabakaları oynamaya hak kazandık” dedi. İki haftadır istedikleri sonuçları alamadıklarının da altını çizen Karayörük, “Bu hafta takım halinde çok iyi işler yaptık. Hedefimize sezon başındaki gibi kararlılıkla devam ediyoruz. Bizlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve bize olan güvenini üzerimizde hissettiren Başkanımız Hayri Türkyılmaz ve yöneticimiz Servet Usta’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

KIZLARIMDA MUDANYALI RUHU VAR

Alınan sonuçlar ve elde edilen başarıdan dolayı hentbol takımını kutlayan Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kızlarım ellerinden geleni yaparak amaçlarına ulaşmak için mücadele ediyorlar. Onlarda Mudanyalı ruhu var. İnanıyorum ki aldıkları destekler ile sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklardır” dedi. Başarıya ulaşmak için inanmanın yeterli olacağına vurgu yapan Türkyılmaz, “Biz kızlarımıza, kızlarımızda başaracaklarına inanıyorlar. Bizler elimizden gelen desteği vermeyi devam edeceğiz. Mudanyamız her alanda başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.