SULTANLAR FİNALLER ÖNCESİ MORAL BULDU

SULTANLAR FİNALLER ÖNCESİ MORAL BULDU

Haber Ajansı Yayın Grubu

Geçtiğimiz hafta play-off gruplarına katılmayı garantileyen Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı, evinde ağırladığı 1970 Vefa Gençlik Spor’u 25-21 yenerek play-off maçları öncesinde moral buldu.

Deplasmanlı Bayanlar 2.Lig’inde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı sahasında karşılaştığı 1970 Vefa Gençlik Spor Kulübü’nü 25-21 mağlup etti. Karşılaşma trafik kazasında hayatını kaybeden Adıyaman Belediyespor Hentbol takımı oyuncuları için saygı duruşu ile başladı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki takımda dengede başladı. Daha atak oynamak isteyen ve aldığı toplar ile bir an önce sonuca gitmek isteyen Dinç Spor ilk devrede çok top kayıpları yaptı. Karşılıklı 7 metre atışlarının kaçtığı ilk yarı 10-9 İzmir temsilcisinin üstünlüğü ile sonuçlandı.
KALECİ BÜŞRA GALİBİYETİ GETİRDİ
ikinci yarıya hızlı başlayan Dinç Spor, hızlı hücumlar ile goller bularak skoru eşitledi. Sert savunma ile rakibini durduran Dinç Spor’lu oyuncular skor üstünlüğünü de ele geçirdi. Her iki antrenörün de hakeme itiraz ettiği ikinci yarıda Dinç Spor kalecisi Büşra kurtardığı yedi metre atışları ve karşı karşıya pozisyonlar ile galibiyeti getiren isim oldu. Kaleci Büşra’nın hızlı hücumlarda attığı isabetli paslar goller bulan Dinç Spor karşılaşmayı 25-21 kazandı.
PLAY-OFF TARİHLERİ BELLİ OLDU
Play-off gruplarına kalarak üst lige çıkma mücadelesi verecek olan Dinç Spor Kulübü 18-20 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de rakipleri ile karşılaşacak. Yarı Final müsabakalarında mücadele edecek sekiz takım finallere kalabilmek için ter dökecek. Dinç Spor ilk dörde kalması halinde 24-26 Mart tarihlerinde Eskişehir’de final maçlarına çıkacak.