Süleymanpaşa'daki Çalışmalar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Yeraltı Otoparkı ile Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmaları yerinde inceleyerek…

Haber Ajansı Yayın Grubu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Yeraltı Otoparkı ile Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Albayrak, projelerin söz verilen zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını belirterek "Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Albayrak incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.