SOSYAL TESİS ÇOK AMAÇLI HİZMET İLE KAPILARINI AÇACAK

SOSYAL TESİS ÇOK AMAÇLI HİZMET İLE KAPILARINI AÇACAK

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı gerçekleştirilen Sosyal Tesis, Mudanya meslek edindirme kursları ile birlikte kapılarını Mudanyalılara açacak.

Doğası temiz, insanı saygılı ve halkı mutlu bir Mudanya yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Yeni Mahalle’de yapımını gerçekleştirdiği Sosyal Tesisin açılışı için gün sayıyor. Sosyal Tesis binasının yakında hizmete gireceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya Meslek Edindirme Kursları (MUDMEK), Kadın Dayanışma Evi, Öğrenci Etüt Evi, Kütüphane ve Gençlik Spor Merkezi bu binamızda hizmete girecek” dedi. Sosyal aktivitelerin yapıldığı bir tesisi hizmete açacaklarının altını çizen Türkyılmaz, sosyal belediyeciliği daha da ileriye götürerek hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti.
“EMANETİNİZE DOKUNANIN ELİNİ KIRARIM”
Gerçekleştirdikleri hizmetleri daha yüksek sesle dile getireceklerini vurgulayan Türkyılmaz, “Çıkarları son bulanların, rantları kesilenlerin, damarına bastıklarımızın daha fazla bağırmasını sağlamak için açılışlarımız her hizmetimiz için yapılacaktır” dedi. Halka ait alanlardan rant elde edenlerin kendilerini seve seve anlayacağını da söyleyen Türkyılmaz, “Onların kafalarına çakacağız. Halka hizmet nasıl olur görecekler” dedi. Göreve geldiklerinde halka ait alanların halka geri verileceğini söylediklerini hatırlatan Türkyılmaz, “Bu sözümüzden asla geri adım atmayacağız. Aynı kararlılıkla aynı dik duruşla yolumuza devam edeceğiz” dedi.  Hemşehrilerinin kendilerine güvenmeye ve destek olmaya devam etmelerini isteyen Türkyılmaz, “Bize güvenin. Emanetiniz emin ellerde.  Emanetinize kötü ellerle dokunanın ellerini kırarım. Bu hizmetlerimizi gerçekleştirmemizde emeği geçen ve destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.