Sonsuza Dek'

Beşiktaş Belediyesi, rekor uzunluktaki 1001 metre Türk bayrağıyla 'Ata'ya Saygı Yürüyüşü' ...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Ata'ya Saygı Yürüyüşü...

Beşiktaş Belediyesi, Barbaros Bulvarı’ndan Dolmabahçe’ye rekor uzunluktaki 1001 metre Türk Bayrağı ile “Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi. Yürüyüşe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi çalışanları, çok sayıda STK temsilcisi, civar okullardaki öğrenciler ve binlerce vatandaş katıldı.



Rekor Uzunluktaki 1001 Metre Türk Bayrağı...

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk ebediyete intikalinin 77. Yılında Beşiktaş’ta açılan dev Türk bayrağı ve”Ata’ya Saygı Yürüyüşü” ile anıldı. 10 Kasım sabahı saat 08.00’de Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi önünde toplanan binlerce kişi, 1001 metrelik dev Türk bayrağı ile Dolmabahçe’ye doğru yürüdü.



Saatler 09.05'i gösterdiğinde ise Beşiktaş'ta hayat durdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yummuş olduğu o dakikada binlerce insan saygı duruşuna geçti.

Dolmabahçe Sarayı önünde sona eren yürüyüşün ardından dev bayrak vatandaşlar tarafından el birliğiyle toplandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise yürüyüşün ardından Dolmabahçe Sarayı’ndaki törene katılarak Atatürk’ün odasına çelenk bıraktı.

Biz de Beşiktaş Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 77. yılında saygı, rahmet ve giderek büyüyen bir özlemle anıyoruz.