Şehit Doktor Cemil Tanrıverdi’nin Eşi Hakkın Rahmetine Kavuştu

Ümraniye Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, 1982 yılında şehit olan Doktor Cemil Tanrıverdi’nin eşi Nazime Tanrıverdi’nin…

Haber Ajansı Yayın Grubu

Ümraniye Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, 1982 yılında şehit olan Doktor Cemil Tanrıverdi’nin eşi Nazime Tanrıverdi’nin Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, şehit Doktor Cemil Tanrıverdi’nin eşi ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, Merhume Nazime Tanrıverdi’nin kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazına; Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Selamettin Ermiş, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, Ümraniye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Süleyman Ayan, Merhume Nazime Tanrıverdi’nin yakınları ve cami cemaati katıldı.