Mükemmellikte Bir Adım Daha...

Beşiktaş Belediyesi, 2015 "Türkiye Mükemmellik Ödülleri"nde 3 yıldızla "Mükemmellikte Yetk...

Haber Ajansı Yayın Grubu

KALDER’den Beşiktaş Belediyesi’ne Mükemmellik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2015 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” sahiplerini buldu. Beşiktaş Belediyesi 2’inci yıldızdan 3’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik” ödülüne layık görüldü.

17-18 Kasım tarihleri arasında Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde yaklaşık 3 bin iş adamının katılımıyla gerçekleştirilen KALDER 24. Kalite Kongresi, 2015 Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni ile sona erdi. Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonrası, küçük ölçekli, orta ölçekli ve büyük ölçekli işletmelere çeşitli dallarda ödüller verildi.

2015 Türkiye Mükemmellik Ödülleri töreninde Beşiktaş Belediyesi kalitede 2. yıldızdan yani mükemmellikte kararlılıktan 3. yıldıza yükselerek, "Mükemmellikte Yetkinlik" ödülüne layık görüldü. Beşiktaş Belediyesi’nin ödülünü, törene katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar aldı.



“Beşiktaş'ı Daha İyi Yerlere Taşımak İçin Önemli Bir Adım Attık”
Mükemmellikte Yetkinlik ödülünü alan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Artık çok değişik bir dünyada yaşıyoruz. Gelişim, aritmetik ve geometri gibi alanlar tarif edilemez bir şekilde gelişiyor. Özellikle kamu görevi yapan kurumlarında kendilerini geliştirmeleri gerekiyor. Türkiye’de hem özelde hem de kamu da çok önemli işler yapan KALDER çok önemli bir görevi yerine getirmeye devam ediyor. Uzun yıllar hukukçu olarak kendi kurumlarında bunu yaşatan bir kişi olarak belediye görevime başladığım süreçte kaliteye ve kaliteyi hayata yansıtarak daha iyi hizmet etmeyi göz önüne alarak çalışmalarımı yaptım. İstanbul’un en gözde yerlerinden birinde Beşiktaş’ın hem kendisini daha iyiye taşıması hem de çok önemli belgelerin bir donanım kazanması için önemli bir adım attık” dedi.

“En İyi Hizmeti Aktaran Belediye Olmayı Hedefliyoruz”
Kalite Kongresine başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra ödüller almaya başladıklarını dile getiren Başkan Hazinedar, “Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra mükemmellikte kararlılıktan, mükemmellikte yetkinliğe yani iki yıldızdan üçüncü yıldıza geldik. Çok kısa süreler içinde dört ve beşinci yıldıza gelerek mükemmellik ödüllerini Beşiktaş’a getireceğiz. Türkiye’nin en kaliteli hizmetini üreten, Beşiktaş’tan İstanbul’a, İstanbul’dan da tüm Türkiye’ye en iyi hizmete aktaran bir belediye olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kalitede yönetim felsefesinin yaygınlaşmasında önemli bir yere sahip olan törende Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü kazanan kuruluş sayısı 32’ye, Mükemmellikte Süreklilik Ödülü kazanan kuruluş sayısı ise 7’ye yükseldi.