MUDANYALI SULTANLARIN HEDEFİ 1.LİG

MUDANYALI SULTANLARIN HEDEFİ 1.LİG

Haber Ajansı Yayın Grubu

Eskişehir’de 18-20 Mart tarihlerinde gerçekleşecek play-off müsabakalarına hazırlanan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, hedefini 1.Lig olarak belirledi.


Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 2.Lig’ini üçüncü sırada tamamlayarak play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, maçlara günde çift idman ile hazırlanıyor. 18 – 20 Mart tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan play-off yarı final maçlarında Ankara ve Amasya temsilcileri ile karşılaşacak olan Mudanyalı sultanlar finallerden başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını dile getirdiler. Antrenör Ali Karayörük ve takım kondisyoneri Hüseyin Yıldız eşliğinde iddialı bir şekilde finallere hazırlanan Sultanlar, Mudanya’ya kupayı getireceklerini söylediler.
“BAŞARI ÇITAMIZ HER GÜN YÜKSELİYOR”
“Kızlarım aldıkları başarılı sonuçlarla yollarına emin adımlarla devam ediyor” diyen Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İnanıyor ve diliyorum ki kızlarım kamp dönemini en iyi şekilde tamamlayarak hedefleri olan finallerde de başarılı sonuçlar alacaklardır. Başarı çıtasını her geçen gün daha yükseklere çıkartıyoruz. Mudanya’mızı gelecek sezon 1.Lig’de temsil etmek istiyoruz. Tüm kızlarıma ve antrenörlerime başarılar diliyorum” diye konuştu.
“GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”
Sezonun başında ilk hedeflerinin olan play-off lara yükselmek olduğunu ve bunu başardıklarını dile getiren takım kaptanı Sena Nur Torun, “Bir diğer hedefimiz finallerde başarılı olarak birinci lige çıkmak. Başkanımız, yöneticilerimiz, antrenörlerimiz ve Mudanyalıların bizlere verdiği emek ve güveni boşa çıkarmayacağımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla ile birlikte uyum içerisinde çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bizlere bu imkanları sağlayan herkese takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ADIMIZI TÜRKİYE’DE DUYURMAK İSTİYORUZ
Başkan Hayri Türkyılmaz’ın büyük destekleriyle bu sezon güçlü ve güzel ekip oluşturduklarını ifade eden antrenör Ali Karayörük, “İnanıyorum ki, Mudanya’ya farklı bir hava getirdik. Play-off maçları öncesi istediğimiz gibi çok güzel ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz” dedi. Finallerde başarılı sonuçlar alarak hedefleri olan 1.Lig’e çıkacak güçte olduklarını da dile getiren Karayörük, “Mudanya’mızı finallerde en iyi şekilde temsil ederek, adımızı Türkiye’de duyurmak istiyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen başta başkanımız Hayri Türkyılmaz ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.