MUDANYA’DAN SARIKAMIŞ’A KİTAP DESTEĞİ

MUDANYA’DAN SARIKAMIŞ’A KİTAP DESTEĞİ

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediyesi’nin Sarıkamış Harekatı’nın 101. Yıl dönümünde Kars’ın Sarıkamış ilçesinde ki bir köy okulu için başlattığı kitap kampanyası sona erdi. Toplanan kitaplar kütüphane kurulması için Kars’ın Sarıkamış ilçesine gönderildi.

Mudanya Belediyesi’nin ilçede başlattığı kitap kampanyası ile toplanan kitaplar Kars’ın Sarıkamış İlçesinde ki köy okuluna kütüphane kurulması amacıyla gönderildi. İlkokul öğretmenin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı dikkate alan Mudanya Belediyesi, bu amaçla kitap toplama kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar koliler halinde minik öğrencilerle buluşmak üzere gönderildi.
“KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK”
Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemine değinen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu kampanyamız ile ilçemizde ve belediyemizde yardımlaşma ve dayanışma ruhu bir kez daha ortaya çıktı. Mudanyalı hemşehrilerimize ve personelimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kimse kimsesiz kalmayacak ilkesi ile Mudanya’da sosyal yardımları devam ettirdiklerine de vurgu yapan Türkyılmaz, “Elimizden geldiğince ilçemizde ve diğer ilçelerde bu tür yardımları devam ettireceğiz. Bu tür yardımlaşma ve dayanışmaların bizlere verdiği huzur ve mutluluk tarif edilemez. Sarıkamış Harekatı’nın 101. Yıldönümünde gönderdiğimiz kitaplar, kırtasiye malzemeleri ve okul araç gereçleri miniklerimizin geleceğe daha sağlam adımlar atmasını sağlayacak ve ülkemize hayırlı birer evlat olarak yetişeceklerdir” diye konuştu.