MUDANYA'DA PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

MUDANYA'DA PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Haber Ajansı Yayın Grubu

Kurban Bayramı dolayısıyla Mudanya ilçe protokolü vatandaşlar ve sivil toplum örgütü üyeleri ile bayramlaşma programı düzenledi.
Mudanya Polis Lokali’nde düzenlenen bayramlaşma programına, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Garnizon Komutanı Yarbay Tayfun Paşaoğlu, Mudanya İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Samet Ali Kılıçoğlu’nun yanı sıra Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.
“Tüm ulusumuzun, Mudanyalıların ve İslam aleminin mübarek kurban bayramlarını kutluyor dünyaya barışın ve kardeşliğin egemen olmasını diliyorum” diyen Mudanya İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi,  "Ülkemizde ve dünyanın birçok bölgesinde yaşanan olumsuzlukların sona ermesi, acıların dindirilmesini diliyorum. Hepinizin bayramı mübarek olsun" dedi.
Programa katılanların ve tüm Mudanyalıların bayramını kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Dünya insanlarına barış, kardeşlik ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Bu bayram terör olaylarının, kavgaların ve küslüklerin biteceği bir bayram olmasını diliyorum” dedi.