MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SESSİZ DOSTLARA MAMA DESTEĞİ

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SESSİZ DOSTLARA MAMA DESTEĞİ

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri, yoğun kar yağışı sonrasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kuru mama dağıtımı gerçekleştiriyor. İlk etapta 150 kg dağıtımı yapılacak olan mama desteği, kırsal alanda da gerçekleştiriliyor.

Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk havalarda Mudanya’da yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Mudanya Belediyesi tarafından kuru mama dağıtımı yapılıyor. Arnavutköy Mevki, Kumyaka Yolu, Yeni Mahalle, Güzelyalı Mahallesi, Göynüklü Yolu, Kurşunlu yolu ve eski Bademli Yolu’nda yapılan mama dağıtımıyla ilk etapta 150 kg mama desteği sağlanıyor. Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimi Şükriye Çelikkollu’nun koordinesinde gerçekleşen mama dağıtımlarında sahipsiz ve kimsesiz sokak hayvanlarına yardım eli uzanıyor. Kendilerine ulaşan talepleri de değerlendirdiklerini belirten Çelikkollu, veterinerlik birimi olarak çalışmaların aralıksız olarak süreceğini söyledi.
“YARDIM ELİMİZİ UZATIYORUZ”
Daha önce kedi evlerini ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirdiklerini ve soğuk havalarda sıcak bir yuva oluşturduklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizde yardıma muhtaç sessiz dostlarımıza Mudanya Belediyesi olarak desteğimizi veriyor ve yardım elimizi uzatıyoruz” dedi. Duyarlı vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade eden Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın yapılan çalışmalara destek vermesi bizleri çok daha iyi çalışmalara götürecektir. Bu yöndeki çalışmalarımız yoğun olarak sürmektedir” dedi.