MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HİZMET ATAĞI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HİZMET ATAĞI

Haber Ajansı Yayın Grubu

İlçe merkezi ve kırsal alanda hizmetlerini aksatmadan sürdüren Mudanya Belediyesi, vatandaşın ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt veriyor. Ülkü ve Hasköy ilkokullarında bakım ve onarım çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da arazi yollarını açma çalışmalarını sürdürüyor.

Mudanya merkezinde birçok alanda yenileme ve bakım çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, kırsal alanda gerçekleştirdiği çalışmalarda da hız kesmiyor. Arazi yollarını açma, asfaltlama, kaldırım, tretuvar ve parke hizmetlerinin yanı çocuk parkı ve spor alanlarının sayılarını arttırma hizmetlerini aksatmadan sürdüren Mudanya Belediyesi, vatandaşın ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt veriyor. Mudanya’nın Ülkü Mahallesi’nde bulunan Ülkü İlkokulu’nun bahçe duvarları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tel çitle çevrilirken, okul içinde bulunan oyun grubu, yürüyüş yolları ve yeşil alan düzenlemesi yapılıyor. Hasköy İlkokulu’nun talebine de karşılık veren Mudanya Belediyesi, okul duvarlarıyla giriş kapısının yenilenmesinin ardından parke çalışması ve çevre düzenlemesine başlayacak.
IŞIKLI BİTTİ SIRA GÜZELYALI’DA
Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki arazi yollarını açma çalışmalarına da devam ediyor. Son olarak Işıklı Mahallesi’nde yapılan arazi yolu açma çalışmalarının ardından Güzelyalı Meşelipınar’da yol açma çalışmaları başlatıldı. Mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan gelen taleplere hızlı bir şekilde cevap verdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bakım ve onarım çalışmalarının süreceğini belirtti. Vatandaşlardan gelen taleplerin her zaman öncelikli olduğunu dile getiren Başkan Türkyılmaz, havaların uygun olması ile birlikte asfaltlamanın yapılacağını da söyledi.