Mudanya Belediyesi

MUDANYA’DA 12 MAHALLEDE ASFALT SEFERBERLİĞİ

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediyesi, 2018 yılının ilk altı ayında 12 mahallede asfalt yenileme ve yama çalışmaları yaparak toplam 8 bin ton asfalt döktü.  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde en ufak bir asfalt sorunu kalmayıncaya dek özverili bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Mudanya Belediyesi; 2018 yılının ilk altı ayında 12 mahallede program kapsamına alınan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Asfalt yama ve kaplama çalışmalarıyla bozulan yollar tamir edilirken, birçok cadde ve sokak ile imara açılan yollar da sıcak asfaltla kaplandı. Gerçekleştirilen çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozulan yollar için toplam 8 bin ton asfalt kullandı.  Asfalt yama çalışmaları dışında; Çağrışan Mahallesi’nde toplamda 555, Halitpaşa Mahallesi’nde 220 metre kot düzenleme, Eğerce, Mesudiye, Akköy, Kumyaka ve Tirilye mahallelerinde muhtelif kadastro yollarında tesviye çalışması yapıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde belirledikleri program dahilinde sokak ve caddelerin daha güzel ve ulaşılabilir olması adına yoğun bir çalışma sürdürdüklerinin altını çizerek, “Mudanyalılar için elimizden gelen hizmeti en iyi şekilde vermeye gayret gösteriyoruz. Mudanya’da en ufak bir asfalt sorunu kalmayıncaya dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bu kapsamda Yalıçiftlik Mahallesi 2 bin 28 ton, Ömerbey Mahallesi Zeytin Sokak 436 ton, Halitpaşa Mahallesi 111.Sokak 292 ton, Çağrışan Mahallesi Ali Durmaz Caddesi Uğurlu Sokak 772 ton, Bademli Mahallesi 8.Sokak 698 ton, Göynüklü Gazi Cemil Caddesi 536 ton, Siteler Mahallesi Gazi Caddesi 329 ton, Siteler Mahallesi Bilim Caddesi 698 ton, Eğitim Mahallesi Çamlık Caddesi 807.Sokak 222 ton,  Eğitim Mahallesi Arabayolu Caddesi Eser Sokak ve Destan Sokak 474 ton, Burgaz Mahallesi Neşe Sokak ve 2.Nilüfer Sokak 586 ton asfaltla kaplanırken, Mudanya ilçe sınırları içerisindeki diğer muhtelif bölgelerde asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.