MUDANYA BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

MUDANYA BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Haber Ajansı Yayın Grubu

MUDANYA BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Mudanya Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı.  İlçedeki 28 okul ile ilçe milli eğitim müdürlüğü ve halk eğitim merkezinde eğitim veren 738 öğretmene üzerlerinde kendi isimlerinin bulunduğu kahve kupası hediye edildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da görev yapan öğretmenlerin adına düzenlenen hediyelerin bir kısmını kendisi takdim etti.

TÜRKYILMAZ'DAN ÖĞRETMENLERE JEST 

Mudanya merkez ile mahallelerindeki ilk ve ortaokulların yanı sıra liselerde görev yapan öğretmenlerden bazılarını Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Servet Usta ile ziyaret eden Türkyılmaz, öğretmenlerin yaptığı görevin kutsallığına dikkat çekti, atama bekleyen öğretmenlerin de bir an önce  dileklerinin gerçekleşmesi temennisinde bulundu. 


İPEKYAYLA’YA ÖZEL ZİYARET
Mudanya’da görev yapan 738 öğretmene hediyeler gönderen ve bir kısmını da kendisi teslim eden Türkyılmaz, İpekyayla Mahallesi’nin tek öğretmeni olan Elif Emir’e de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Mahallenin tek öğretmeni olan Emir’e hediyesini takdim eden Türkyılmaz,  sadece bir sınıfı bulunan okulun öğrenim gören öğrencileriyle de sohbet etti. Öğrencilerin öğretmenlerini çok sevmesini isteyen Türkyılmaz, zor şartlarda görev yapan öğretmenlere de kolaylıklar diledi. Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi, 12 Eylül İlkokulu, Cafer Yener İlkokulu,  Atatürk Ortaokulu ve İpekyayla İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrencilerin sevgisi ile karşılaşan Türkyılmaz, Atatürk Ortaokulu’nda öğrencileri kırmayarak hem öz çekim yaptı, hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.