MUDANYA BELEDİYE AİLESİ BAYRAMLAŞTI

MUDANYA BELEDİYE AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bayram tatili öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Türkyılmaz, başarının birlik ve beraberlik sayesinde geldiğini söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mesai arkadaşlarıyla Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.  Çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Türkyılmaz, her başarının personelin sayesinde ortaya çıktığını söyledi. Zamanla daha güzel işler yapacaklarından emin olduğunu belirten Türkyılmaz, “Sözünü verdiğimiz projeleri de en kısa zamanda gerçekleştireceğimizi de biliyorum. Bu çalışma azmimizle zor günlerimizi en kolay şekilde atlatacağımızı biliyorum” dedi.
“DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK İÇİMİZDE VAR”
Doğruluk ve dürüstlüğün kendisi ve çalışma arkadaşları için vazgeçilmez olduğuna da vurgu yapan Türkyılmaz, “Doğruluk ve dürüstlük bizim içimizde var. Sizler de aynı duygular ve inançlarla çalıştığınız için bu kadar başarılı oluyoruz. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bütün başarılarımızda sizlerin payı var. Tertemiz ve gurur duyulan bir belediye yarattık. Bunu sizler sayesinde başardık” dedi. Barış ve kardeşliğin coşku içinde yaşanmasına vesile olması dilekleriyle çalışma arkadaşlarının bayramını kutlayan Türkyılmaz, bayramlaşma programı sonunda mesai arkadaşlarına çeşitli hediyeler sundu.