MİNİK ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ DÖNEM SERTİFİKA SEVİNCİ

MİNİK ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ DÖNEM SERTİFİKA SEVİNCİ

Haber Ajansı Yayın Grubu

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından üç dönem olarak planlanan ücretsiz “Basketbol Yaz Okulu”nun ikinci dönemi sona erdi. 31 Temmuz – 18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ikinci döneme katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

Öğrencilerin yaz tatillerini sportif faaliyetler ile geçirmesini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından üç dönem olarak düzenlenen “Basketbol Yaz Okulu” ikinci dönemi sona erdi. İkinci döneme katılan öğrenciler düzenlenen tören ile katılım sertifikalarını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın elinden aldılar. Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altıntaş ile birim müdürlerinin de katılım gösterdiği törende öğrenciler ile yakından ilgilenen Türkyılmaz, öğrencileri tek tek tebrik etti.
“ÇOCUKLARIMIZ EMİN ELLERDEDİR”
Düzenlenen yaz okulunun ikinci dönemini de başarı ile tamamladıklarını belirten Türkyılmaz, “Çocuklarımız burada spor yaparken emin ellerdedir. Spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine destek olmak istiyoruz. Ayrıca kötü alışkanlıklardan uzak tutmak en büyük hedefimizdir. Alilerimizin de içleri rahat etsin. Bilsinler ki Mudanya Belediyesi onlara kucak açıyor, sahip çıkıyor” dedi.
“FAALİYETLER DEVAM EDECEK”
Çocuklara yönelik bu tür kurs ve etkinliklerin kış aylarında da sürdürmek istediklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Öğrencilerimiz bu tür faaliyetlerde kendilerine en uygun branşı bularak ileride o yönde eğitim alacaklardır. Yeteneklerini geliştirerek Mudanya’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu. Antrenör Arzu Gürsel eğitmenliğinde devam eden yaz okulunun üçüncü dönem kayıtları devam ederken, 21 Ağustos – 18  Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.