Mehmet Öğretmenin Çağrısı Yanıtsız Kalmadı

Mehmet Öğretmenin Çağrısı Yanıtsız Kalmadı

Haber Ajansı Yayın Grubu

Büyükehir’den Mehmet öretmene anlam hediye

Anamur’da bir köy okulu olan Çeltikçi lkokulu’nda özel eitim örencileri için oluturduu snf ve uygulad eitim yöntemleriyle Türkiye’nin gündemine oturan öretmen Mehmet Satar’n okul bahçesine istedii oyun park çarsna Mersin Büyükehir Belediyesi’nden yant geldi. Büyükehir Belediyesi, Bakan Kocamaz’n talimatyla eitim verdii okula çocuk park yaplmasn isteyen Mehmet öretmenin okuluna tam teekküllü bir oyun park hediye etti.

Sosyal medyadan çar yapmt

Anamur Çeltikçi lkokulu’nda öretmenlik yapan Mehmet Satar, geçtiimiz günlerde sosyal medya hesab üzerinden yapt paylamda örencileri için okul bahçesine bir çocuk oyun park yaplmasn istediini ifade etti.

Yapt paylamda, “Bizler bu memlekete borcumuzu ödemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalyoruz. Ama birçok yetkili makama bavurmamza ramen örencilerimizin en büyük ihtiyac olan bir çocuk parkn yaptramadk. Yetkili ve sorumlulardan Öretmenler Günü Hediyesi olarak örencilerimize çocuk park istiyorum... Duyarl yöneticilerin sesimize ses vereceini ümit ediyorum” ifadelerine yer veren Mehmet öretmenin çarsna yant gecikmedi.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n talimatlaryla Büyükehir Belediyesi ekipleri, tarafndan 24 Kasm Öretmen Günü’nde okul bahçesinde oyun parknn kurulumuna baland. 

Öretmenler Günü’nü yeni oyun parknda kutlayacaklar

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yapmna balanan parkn içerisinde salncaklardan, kaydraklara ve tahterevallilere kadar her çocuun hayallerini süsleyen oyun alanlar yer alyor.

Belediye ekipleri, oyun parkn bir gün gibi ksa bir sürede tamamlad. Çocuklarn merakl baklar içerisinde tamamlanan park, Anamur Çeltikçi lkokulu örencilerine ve Mehmet öretmene hediye edildi.

Büyükehir Belediyesi’nin yapt jest karsnda mutluluunu yine sosyal medya üzerinden yapt paylamla ifade eden Mehmet Öretmen, “Öretmenler Günü hediyesini aldm. Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a ve Mersin Büyükehir Belediyesi yetkililerine çok çok teekkür ediyorum” diyerek bu müjdeli haberi duyurdu.

Mehmet öretmenin çifte mutluluu

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin kendisine yapt oyun park jesti ile Mehmet öretmenin yaad mutluluk, kz Begüm’ün dünyaya gözlerini açmasyla birlikte ikiye katland.

Oyun parknn yapld srada kendisi gibi öretmen olan ei Damla Satar ile birlikte küçük kzlar Begüm’ün doumu için stanbul’da bulunan Mehmet öretmen, duygusal bir video yaynlayarak, çifte mutluluk yaadn söyledi. Mersin Büyükehir Belediyesi’ne teekkür eden Satar, “Benim çarma koca yürekli bir insan olan Burhanettin Kocamaz ses verdi. Hemen ilgili daire bakanlar bana ulat ve ekiplerini alana sevk ederek park en ksa sürede yapacaklarn söylediler. Gece saatlerinde baladklar çalmalar tamamlayarak, Öretmenler Günü’ne bu park yetitirdiler. Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a, daire bakanlarmza ve tüm personele bana bu mutluluu yaattklar için teekkür ediyorum” dedi.