MASKİ'den, Kayacık Mahallesi'ne Yeni Hat ve Dere Temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi’nin Kökköy Mevkiindeki kullanım ömrünü tamamlayan terfi hattını yeniledi. Ayrıca mahalle içinde bulunan de...

Haber Ajansı Yayın Grubu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi’nin Kökköy Mevkiindeki kullanım ömrünü tamamlayan terfi hattını yeniledi. Ayrıca mahalle içinde bulunan dere temizlendi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kullanım ömrünü tamamlayan ve sık sık arızalara neden olan altyapıları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi’nin Kökköy Mevkiine içme suyu sağlayan terfi hattını yeniledi. MASKİ ekipleri ayrıca aşırı yağışlı havalarda mahalle içinden geçen derede oluşan tıkanıklığı gidermek için temizlik çalışması yaptı.
“Sorunlarımız çözüme kavuştuğu için çok memnunuz”
Mahallenin sorunlarının hemen çözüme kavuştuğundan dolayı memnun olduklarını belirten Kayacık Mahalle Muhtarı Şemsettin Akbıyık, “Mahallemizde geçtiğimiz günlerde yağan aşırı yağmurlarda deremizde tıkanıklık meydana gelmişti. Sağ olsun MASKİ ekipleri hemen gelip deremizi temizledi. Ayrıca Kökköy mevkiimizde bulunan terfi hattımız sık sık arızaya neden olduğu için su kesintisi yaşanıyordu. MASKİ, hattımızı da yeniledi. Bu hizmetlerin mahallemize gelmesinden çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.