MASKİ, İl Genelinde Daha Sağlıklı İçme Suyu İçin Çalışıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’nın Temrek Mahallesi’nde döşediği 400 metrelik ek içme suyu şebekesi sayesinde vatandaşlara sağlıklı altyapı temin etti.Manisa Su ...

Haber Ajansı Yayın Grubu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’nın Temrek Mahallesi’nde döşediği 400 metrelik ek içme suyu şebekesi sayesinde vatandaşlara sağlıklı altyapı temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı ihtiyaçlarını gidererek daha sağlıklı yerleşimler inşa etmeye devam ediyor. MASKİ’nin bu amaçla çalışma yürüttüğü mahallelere Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek Mahallesi de eklendi. Hastane Caddesi Nar Sokak’ta gerçekleştirilen 400 metrelik ilave içme suyu şebeke hattının tamamlanmasıyla, bölgede ikamet eden vatandaşların ihtiyacını karşılayacak sağlıklı altyapı temin edildi. Köprübaşı MASKİ Şefi Enver Çetin de çalışmaları yakından takip etti.
“Faydalı hizmetler yapılıyor”
Temrek Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kayacan, “MASKİ tarafından mahallemizde yapılan çalışma mahalle sakinlerimiz açısından faydalı oldu. Güzel, sağlık bir içme suyu hattı döşendi. Mahallemizin su deposu da güzel bir şekilde yenilendi. İçinin fayansları döşendi, tertemiz oldu. Vatandaşlarımız da hizmetlerden memnunlar. Bir ihtiyacımız, talebimiz olduğu zaman yerine getiriliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah kolaylıklar versin” diye konuştu.