MASKİ, 8 Eylül ve Yeşiltepe Caddelerindeki Izagaraları Temizledi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nin 8 Eylül ve Yeşiltepe caddelerinin kesiştiği noktada yağmursuyu ızgaralarını temizledi.Manisa Su ...

Haber Ajansı Yayın Grubu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nin 8 Eylül ve Yeşiltepe caddelerinin kesiştiği noktada yağmursuyu ızgaralarını temizledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlı havalarda meydana gelebilecek olası su taşkını ve birikintilerini önlemek adına yağmursuyu ızgaralarında ve kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmalarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yağışlı havalar öncesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde yer alan 8 Eylül ve Yeşiltepe caddelerinin kesiştiği noktadaki yağmursuyu ızgaralarını temizledi. Yapılan çalışma sonucunda temizlenen ızgaralardan su akışı sağlıklı hale getirilerek olası su taşkını ve birikintilerinin önüne geçilmiş oldu. 

“Hizmetten dolayı teşekkür ederim”
Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreç, “Mahallemizde yer alan 8 Eylül ve Yeşiltepe caddelerinin kesiştiği noktadaki altyapı ızgaralarının tıkanık olduğu içi temizlenmesi gerekiyordu. Bu hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi.