Manisa Büyükşehir Belediyespor Günü Yoğun Geçirdi

Yarın akşam saat 17.00’de hazırlık maçında karşılaşacağı Yeni Orduspor maçıyla Afyon kampını tamamlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün yaptığı çift antrenma...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Yarın akşam saat 17.00’de hazırlık maçında karşılaşacağı Yeni Orduspor maçıyla Afyon kampını tamamlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları bugün yapılan çift antrenmanla devam etti. Yarın akşam saat 17.00’de Yeni Orduspor’la oynayacağı hazırlık maçının ardından Afyon kampını tamamlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sabah yaptığı antrenmanda sürat ve çabukluk çalıştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sabah antrenmanı dar alanda oyun ve stretching ile sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam yapılan çalışması ise düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda baskı çalışması yapıldı. Akşam antrenmanını çift kale maç ve stretching ile tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yeni Orduspor’la yarın oynayacağı hazırlık maçının ardından 1 aydır sürdürdüğü Afyon kampına son noktayı koyacak.