Leylek Deresi Artık Taşmayacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Bozkurt Mahallesi’nden de geçen Leylek Deresi’nde tamamladığı yağmursuyu hattı deplase çalışmasıyla, bölgede vatandaşları...

Haber Ajansı Yayın Grubu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Bozkurt Mahallesi’nden de geçen Leylek Deresi’nde tamamladığı yağmursuyu hattı deplase çalışmasıyla, bölgede vatandaşları su taşkınlarından kurtardı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü il genelinde döşediği yağmursuyu hatları ile altyapıları sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu ilçesine bağlı Bozkurt Mahallesi’nden de geçen Leylek Deresi’nde yağmursuyu hattı deplase çalışması yapıldı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahallede yağışlı havalarda ortaya çıkan taşkın manzaraları son buldu.
“Beklediğimiz çalışma buydu”
Bozkurt Mahalle Muhtarı Hüsnü Nişli, “Mahallemizde yağmur sularından dolayı su taşkınları oluşuyordu. MASKİ tarafından hattımız döşendi. Izgaralarımızın montajı yapıldı. Beklediğimiz çalışma buydu. Mahalle sakinlerimiz de hattın yapılmasından dolayı çok memnunlar. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.