Köprübaşı Yolları Bakıma Alındı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nın yollarını bakıma aldı. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, ihtiyaç duyulan yo...

Haber Ajansı Yayın Grubu
30.07.2018 11:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nın yollarını bakıma aldı. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, ihtiyaç duyulan yollarda bakım-onarım, yama ve şarampol bakımları yapılarak sürüşe güvenli hale getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yolların standardını yükseltmeyi ve sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyor. Bu doğrultuda il genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile vatandaşların daha rahat bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirmesini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde de bakım-onarım, yama ve şarampol bakımları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Köprübaşı’na bağlı muhtelif mahallelerde çalışmalar yürütüyor. Killik-Yardere Mahalleleri, Döğüşören Mahallesi, Kıranşeyh-Halkalı Mahalleleri, Uğurlu Mahallesi, Alanyolu, Sargaç, Esat, Kıdırcık, Yeşilköy, Kurtlar, Kavakyeri ve İkizkuyu Mahallelerinde sürdürülen çalışmalar vatandaşları da oldukça memnun etti.