Kitap Hediye Günü!

Herkese Kitap Vakfı, Kitap Hediye Günü'nde Beşiktaş Belediyesi desteğiyle anlamlı bir etki...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Okuyan Türkiye için Herkese Her Yerde Kitap!

Herkese Kitap Vakfı, “Daha İyi Bir Türkiye Yaratmak” için okumayı sevdirmek, yaygınlaştırmak ve kitapların ihtiyaç sahibi herkese her yerde ulaşmasını sağlamak amacıyla kurulan ve “Okuyan Türkiye İçin Herkese Her Yerde Kitap” sloganı ile çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşudur.

Herkese Kitap Vakfı, Türkiye’de insanların birbirlerine kitap hediye etme alışkanlığını kazanmasını sağlamak amacıyla dünyada bir ilki gerçekleştirerek “Kitap Hediye Günü” organizasyonunu başlattı. Böylelikle her yıl Nisan ayının üçüncü Pazar günü “Kitap Hediye Günü” ilan edildi.

Nisan Ayının Üçüncü Pazarı Sen de Bir Kitap Hediye Et!

Beşiktaş Belediyesi ve Herkese Kitap Vakfı, “Kitap Hediye Günü’nde” insanların birbirlerine “Benden Sana” diyerek kitap hediye ederek bu alışkanlığın yayılmasını ve yıllar sonra milyonlarca insanın Nisan ayının üçüncü Pazar günü birbirlerine kitap hediye ettiğini görmeyi hayal ediyor.

Bu amaçla Beşiktaş Belediyesi olarak 17 Nisan Pazar günü katkı sağlamak isteyen herkesi “Benden Sana” sloganıyla bugüne destek vermeye Sanatçılar Parkı’na bekliyoruz.

Kitap Hediye Günü

Tarih:
17 Nisan 2016 Pazar
Saat: 13.00
Yer: Sanatçılar Parkı
Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu No: 11A, Sanatçılar Parkı İçi, Beşiktaş

www.herkesekitapvakfi.org

#bendensana
#kitaphediyegünü