İZNİK’TE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Ak Parti İznik Gençlik Kolları tarafından mahalleler arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Şampiyon olan Elbeyli Mahallesi takımına Cumhuriyet Altını taktı. İznik’te geçtiğimiz yıllarda…

Haber Ajansı Yayın Grubu

Ak Parti İznik Gençlik Kolları tarafından mahalleler arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Şampiyon olan Elbeyli Mahallesi takımına Cumhuriyet Altını taktı.

İznik’te geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden gençler Şenol Türkoğlu ve Orçun Zeybek anısına Ak Parti İznik Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futbol turnuvasında yaklaşık 1 ay boyunca 15 takımdan 150 sporcu kıran kırana mücadele etti. İznik Belediyesi Spor tesislerinde gerçekleşen final müsabakalarını çok sayıda İznikli takip etti.

Elbeyli Mahallesi’nde bulunan İznik Belediyesi Spor Tesislerinde başlayan turnuvanın ödül törenine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Muhtarlar, Ak Parti İznik Gençlik Kolları Başkanı Mehmed Erkan, Şenol Türkoğlu ve Orçun Zeybek’in aileleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri ile müsabakaya katılan takımlar katıldı.

Mustafa Kemal Paşa, Orhaniye Gençlik, Karatekin Gençlik, Artı 18 Boyalıca, Çakırca Spor, Şanlı Spor, Enis Kehribar, Nefs-i Müdafa, Çamdib, Selçuklu Spor, Müşküle Dostluk Spor, Akıncılar, Kartal Spor, Duygu Ekomini ve Kaynarca Spor olarak 15 takımdan 150 sporcu yaklaşık 1 ay boyunca kıyasıya yarıştı.

Turnuva’da birinciliği Elbeyli (Duygu Ekomini) alırken, ikinci Orhaniye Spor ve üçüncü. Selçuklu Spor oldu. Ayrıca turnuvanın en genç ve centilmen takımı da Kaynarca Spor olarak belirlendi.