HİZMETLERİMİZ MUDANYA’NIN HER MAHALLESİNDE

HİZMETLERİMİZ MUDANYA’NIN HER MAHALLESİNDE

Haber Ajansı Yayın Grubu

Hedeflerinin kırsal alanda her karışa hizmet götürmek olduğunu söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kırsal alanda verdikleri sözleri sırasıyla yerine getirileceğini söyledi.

Mudanya Belediyesi’nin 30 Mart 2014 tarihinden sonra hizmet vermediği bir tane köy olmadığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Hedefimiz köylerimizin her karışına hizmet götürmektir. Verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getireceğiz” dedi. Mudanya’nın ve köylerin yıllardır hizmetsizliğe alıştığını ve bu yüzden her konuda çok fazla hizmet talebi olduğunu anlatan Türkyılmaz, “Şikayet etmeden, sırasıyla bütün hizmetlerimizi yapacağız. Arazi yollarının açılması, köy meydanları ve çocuk oyun alanları, halı sahalar gibi verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz” dedi. Bazı köylerde alan, bazı köylerde yasa açısından sıkıntı yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bir köyümüzde çalışma yapacaktık, ancak yer köyün kooperatifine ait olduğu için araçlarımız geri gönderildi. Bazı köylerde de alan bulmakta sıkıntı yaşıyoruz” dedi.
“SORUNLARI SAHİPLENİYORUZ
Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nı Tirilye’de yapmamalarının nedenini yaşanan sıkıntıları ve yapılan hizmetleri birinci ağızdan duymak olarak açıklayan Türkyılmaz, “Ben Tirilye’ye mahalle diyemiyorum. Belde statüsüne tekrar kavuşmasını diliyorum” dedi. Belde anlayışını ve tüm sorunları sahiplendiklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “Tirilye’miz de internet ücretsiz. Tirilye stadında çalışmalara başladık. Çalışmalar tamamlandığında stadımız çim saha olarak Tirilyespor ve diğer kulüplerimize hizmet verecektir” dedi. Taş Mektep ile ilgili ihale sürecinin kısa sürede başlayacağını da belirten Türkyılmaz, Tirilye Beldesi’nin Mudanya Belediyesi’ni her zaman yanında hissedeceğini sözlerine ekledi.