Hacıaliler, Dere Kirliliğinden Arınacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’nden geçen deredeki kirliliği ve kötü kokuyu engellemek amacıyla bir kilometrelik dere temizlik çalışmasına...

Haber Ajansı Yayın Grubu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’nden geçen deredeki kirliliği ve kötü kokuyu engellemek amacıyla bir kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede hız kesmeden yürüttüğü dere temizlik çalışmalarıyla mahallelere nefes aldırmaya devam ediyor. Bu amaçla hayata geçirilen çalışmalara bir yenisi daha Alaşehir ilçesine bağlı Hacıaliler Mahallesi’nde eklendi. Mahalle içerisinden geçen derede meydana gelen kirlilik ve kötü koku nedeniyle MASKİ’ye iletilen dere temizlik talebi üzerine Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri harekete geçti. Mahalleye nefes aldırmak için bir kilometrelik alanda iş makineli temizlik işi gerçekleştiriliyor.
“Bu çalışmayla kötü kokudan kurtulacağız”
Hacıaliler Mahalle Muhtarı Özer Demir, “Mahallemizin içerisinden geçen derede biriken yabancı maddeler ve bitkiler nedeniyle kirlilik meydana gelmişti. MASKİ ekiplerine durumu bildirdik. Şuan çalışmalarımız başladı ve güzel bir şekilde ilerliyor. İnşallah bu çalışmayla kötü kokudan kurtulacağız. Hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum” dedi.