FESTİVALDE GELENEKSEL DEĞERLERİMİZ UNUTULMADI

5. Uluslararası Altın Biber Festivali üçüncü gününde köylerde yapılan etkinliklerle devam etti. Yolören Mahallesi, Marmaracık Mahallesi ve Uluköy Mahallelerinde

Haber Ajansı Yayın Grubu
5. Uluslararası Altın Biber Festivali üçüncü gününde köylerde yapılan etkinliklerle devam etti.

Yolören Mahallesi, Marmaracık Mahallesi ve Uluköy Mahallelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Kılıçkalkan Ekibi gösterisi ile Fushe Kosova Halk Oyunları Ekipleri birer gösteri yaptılar.

07 Eylül 2018 tarihinde Yolören Mahalle Meydanında başlayan gösterilerde THK Genç Kanatlar Radyo Kontrollü Uçak Gösterisi beğeniyle izlendi. Marmaracık Mahallesi Güz Hazırlık Şöleni ve Yöresel Lezzetler ile Uluköy Mahallesinde yapılan Yöresel Kına Gecesi vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

5. Uluslararası Altın Biber Festivalinin üçüncü gününde gerçekleştirilen etkinliklere İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Garnizon Komutanımız Albay Hakan CİRİT, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak DURAL, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı, muhtarlar, ilçe protokolü, STK Başkan ve Yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.