Doğa İle İç İçe Bir Mekan: Kocahasanlı Aile Kamp Alanı

Doğa İle İç İçe Bir Mekan: Kocahasanlı Aile Kamp Alanı

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mersin Büyükehir Belediyesi, Erdemli lçesi’nde kurduu Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan ile doaseverlere muhteem imkânlar sunuyor. Deniz ve temiz havann bol olduu Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan birbirinden farkl illerden Mersin’e gelen tatilcilerin urak adresi oluyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Denizkz Turizm A., Kocahasanl Halk Plaj’nda kurduu Aile Kamp Alan ile hizmet vermeye devam ediyor. Yaz sezonunda Haziran aynda hizmet vermeye balayan ve Eylül ayna kadar açk kalacak olan Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan, yl boyu süren yorgunluklarn oteller, tatil köyleri ya da kalabalk yerlerde geçirmek istemeyen ve doayla ba baa kalmak isteyen doa tutkunlar için ideal bir alan sunuyor. Denizi, kumu, günei ve doal güzellikleriyle ünlü Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan’nda bulunan çadr kamplar, doaseverlerin ilgi oda oluyor.

Teknoloji ve internetten uzak,  sosyal ve gerçek iletiim imkân…

Denize sfr konumda yer alan çadrlar ile doada da evlerinde gibi hisseden doaseverler, Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan’na youn ilgi gösteriyor. Türkiye’nin dört bir yanndan gelen tatilciler kamp boyunca günlük hayatn karmaasndan, teknoloji ve internetin getirdii sanal younluktan uzaklaarak yüz yüze, sosyal ve gerçek iletiim imkân buluyor.

Doaseverler, toplam 100 çadr ile hizmet veren Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan’ndaki çadrlar günlüü 60 TL’den kiralayabilirken, kendi çadrlar ile kamp yapmak isteyenler ise sadece 40 TL ödeme yaparak kamp alan kiralayabiliyorlar. steyen vatandalar günü birlik, haftalk veya aylk kira ödemesi yapabiliyor. Çadrlarn içerisinde aydnlatma ve yatak yer alrken, ayrca bay/bayan tuvaletleri, soyunma kabini ve dulardan da çadrlar kiralayanlar ücretsiz olarak faydalanabiliyor. 5’er veya 7’er kiilik olan çadrlarn güvenlii de 7/24 salanyor.

Mersin merkezden Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan’na gelerek kamp yapmaya balayan Müslüm Çakc, “Buras çok güzel. Dünden beri buradaym. Biraz rüzgârl ama kamp yeri olarak çok güzel. Biz çok memnun kaldk. Suyu var, tuvaleti, elektrii var. Biz baka yerlerde de kaldk ama buras o yerlere göre çok daha güzel. Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’n çalmalar da çok güzel. Ben kendisini yakndan takip ediyorum.  nallah bundan sonra da devam eder” dedi.  

Bitlis’ten Mersin’e tatil amaçl geldiini söyleyen Doan Yalçn, “Buraya tavsiye üstüne geldim. Böyle bir yer beklemiyordum. Çadrlarn burada hazr olmas aile için çok güzel. u an buradan çok memnun kaldk. Herkese de tavsiye ederim. Aile için tatil yaplabilecek çok uygun bir mekân” eklinde konutu.

Mersin’de yaayan ve Kocahasanl Halk Plaj Aile Kamp Alan’na ilk defa geldiini belirten Pnar Kurt, “Buray çok beendik ve çok houmuza gitti. Mersin Büyükehir Belediyesi’nin dier hizmetleri hakknda konumak gerekirse de bütün hizmetleri çok güzel. Biz hepsinden memnunuz. Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a da böyle hizmetler yapt ve insanlarmz düündüü için teekkür ederiz. Çok memnunuz ve bakanmz çok seviyoruz” diye belirtti.

Kayseri’den Mersin’e gelen Duran Yüzüak ise “Ben Mersin Büyükehir Belediyesi’ne vatandalara böyle bir hizmet salad için çok teekkür ediyorum. lk defa geldim buraya. Tabi ki eksiklikleri olmakla beraber olumlu buluyorum. Önümüzdeki yllarda da çalmalarnda baarlar diliyorum. Mersin güzel bir memleket, gezilip görülmesi gereken bir memleket” ifadelerini kulland.