Dikilitaş Mahallesi Sakinleriyle Toplantı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, her hafta Beşiktaş ilçesindeki mahallelerin...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Başkan Hazinedar, Dikilitaş Spor Kulübü Lokali’nde Dikilitaş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.



Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, daha önce Türkali Mahallesi ve Levazım Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıların ardından dün akşam da Dikilitaş Mahallesi sakinleriyle toplantı yaptı. Dikilitaş Spor Kulübü Lokali’nde gerçekleşen toplantıya Dikilitaş Mahalle Muhtarı Nurcan Sızmaz Turan, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Başkan Hazinedar, dün akşamki mahalle toplantısında sorunlarını dile getiren bir aileye sürpriz yaparak evlerini ziyaret etti ve sorunları yerinde inceledi.



Talep ve şikayetlerin not alınarak çözüme kavuşturulması planlanan toplantıda mahalle sakinleri, Beşiktaş sokaklarındaki çalışmalar ile ilgili de bilgilendirildiler. Başkan Hazinedar, soru cevap sırasında sokağındaki bir sorunu dile getiren Polat Ailesi’ne toplantıdan sonra güzel bir sürpriz yaptı. Hazinedar, evlerini ziyaret ettiği Polat Ailesi’nin sorunlarını yerinde inceleyerek ailenin Beşiktaş’ın sorunlarına çözüm ortağı olmasından dolayı teşekkür etti.

Beşiktaş ilçesine bağlı tüm mahallelerle yapılması planlanan toplantılar devam edecek. Başkan Hazinedar önümüzdeki günlerde diğer mahallelerin sakinleriyle de bir araya gelecek.