BÜYÜKŞEHİR'İN SEVİMLİ ZİYARETÇİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yolunu şaşıran sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı. Büyükşehir Binası'nın bahçesinde yer alan bir ağaçta bulunan ve nereden geldiği anlaşılamayan minik sincap, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yetkililerince kontrol altına…

Haber Ajansı Yayın Grubu

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YOLUNU ŞAŞIRAN ŞİRİN BİR SİNCABI AĞIRLADI

-BÜYÜKŞEHİR SAĞLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANAN SİNCAP, KONTROLLERİ YAPILDIKTAN SONRA DOĞAL ORTAMINA GERİ BIRAKILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yolunu şaşıran sürpriz bir ziyaretçiyi ağırladı. Büyükşehir Binası’nın bahçesinde yer alan bir ağaçta bulunan ve nereden geldiği anlaşılamayan minik sincap, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yetkililerince kontrol altına alındı.

Personelin ve vatandaşların da ilgiyle izlediği minik sincap, rehabilite işlemlerinin gerçekleştirilmesi üzerine Sincan Hayvanat Bahçesi’ne götürüldü.

DOĞAL ORTAMINA GERİ BIRAKILACAK

Veteriner Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilk kontrollerinin ardından Sağlık İşleri Daire Başkanı Paşa Enver Baysa, “Çok da alışık olmadığımız sürpriz misafirimizin herhangi bir şekilde zarar görmemesi için kontrollü bir biçimde yakaladık. Minik sincabı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sincan Hayvanat Bahçesi’nde veteriner hekimlerimiz tarafından gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra yaşayabileceği doğal bir ortama bırakacağız” dedi.

Şehrin merkezinde ve trafiğin yoğun olduğu bir noktada bulunan Büyükşehir Belediyesi binasına sincabın nasıl geldiği merak konusu oldu.