Büyükşehir?den Gençlere Motivasyon Eğitimi

Büyükşehir?den Gençlere Motivasyon Eğitimi

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu’nda eitim alarak üniversite snavna hazrlanan gençlere yönelik ‘Satlk Hayaller’ isimli motivasyon semineri gerçekletirildi.

Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekletirilen eitimde,  Mersin merkez ve Tarsus’ta yer alan iki ubede eitim gören yaklak 600 örenciye, eitim danman Ender Gültekin tarafndan motivasyon eitimi verildi.

Gençlerin gelecekte iyi birer bölüm okumalarnn önünü açmak ve üniversite snavna hazrlanan gençlere yardmc olmak amacyla açlan merkezde eitim alan örencilerin, ‘Satlk Hayaller’ isimli motivasyon semineri sayesinde, yaadklar snav kaygsn en aza indirebilmek hedeflendi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu’nda ücretsiz eitim gören örencilerin motivasyonlarn arttrmak amacyla düzenlenen seminer, deien snav sistemi ve snava hazrlk sürecinde örencilerin yaad belirsizliklerin etkisinden kurtulmalar amacyla düzenlendi.

Düzenlenen seminerde, örencilerin potansiyellerini kefetmelerine yardmc olacak açklamalarda bulunan eitim danman Ender Gültekin, gençlerin hayal kurmalar ve karlatklar zorluklarla ba edebilme yollar hususunda açklamalarda bulundu.

Ayrca seminerde hayat amac, hedef belirleme, gençleri hedeflerinden alkoyan tutkular ile ba etme yollar ve mücadele ruhuna deinildi.

Kursta eitimler devam ediyor

Üniversite okumak isteyen örencilere her türlü eitim ve öretim desteini sunmay amaçlayan ve örencilerin her zaman yanlarnda olmay hedefleyen Mersin Büyükehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayyla hareket ederek açt Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu’nda örenciler, tecrübeli öretmen kadrosu ve alannda uzman eitmenlerden ücretsiz olarak ders alabiliyor. Örencilerin üniversite snavna hazrlanabilmeleri amacyla hizmet veren merkezde lise son snf örencileri profesyonel eitim desteinin yan sra snav sürecinde profesyonel danmanlk hizmeti de alyor.