Büyükşehir Lider Yetiştiriyor

Büyükşehir Lider Yetiştiriyor

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mersin Büyükehir Belediyesi, Kalite Yönetim Sistemleri ve Kurumsal Mükemmellik Çalmalar kapsamnda çalanlarna eitim vermeye devam ediyor. Büyükehir     stratejik amaç ve hedeflerini gerçekletirme yolunda EFQM Mükemmellik Modeli’ni rehber alarak, çalanlarna sertifikal liderlik eitimi veriyor.

Büyükehir Belediyesi ‘2018 yl Hizmetiçi Eitim Program’ kapsamnda stratejik amaç ve hedeflerini gerçekletirmeye yönelik olarak; vatanda, toplum ve çalan memnuniyet düzeylerinin arttrlmas için çalanlarna yönelik liderlik akademisi oluturarak, liderlik eitimi veriyor.

Deien koullar ve ihtiyaçlar dorultusunda ortaya çkan yapsal deiiklik gereksinimleri için çözümler üreten Büyükehir Belediyesi, çalanlarn becerilerini en üst düzeye tayp vizyon gelitirebilmek için çalanlarn eitmeye devam ediyor.

Mersin Üniversitesi ibirlii içerisinde, Mersin Üniversitesi Yeniehir Kampusu Sürekli Eitim Uygulama ve Aratrma Merkezi Toplant Salonu’nda balayan liderlik eitiminde çalanlar, 56 saatlik bir eitim alacaklar.  Büyükehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltecek olan eitimler, hem vatandalarn memnuniyetini, çalanlarn performanslarn arttracak.

26 Mart-13 Nisan tarihleri arasnda gerçekleecek eitimlerde Etkili Toplant Yönetimi, Finansal Analiz Teknikleri, Zaman Yönetimi, Deiim Liderlii, Yöneticiler çin Kiisel maj Yönetimi, Hayatnda Stres Yönetimi, Veriye Dayal Karar Alma ve Etki Analizi, Takm Yönetimi, Diksiyon ve Etkili letiim Ustal, Topluluk Önünde Etkili Konuma Sanat, Kamu hale Kanunu, novasyon Ve Deien Dünyada Yönetim Süreci, Diksiyon ve Etkili letiim Ustal eitimi verilecek.

3 hafta sürecek liderlik akademisinde çalanlar, Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden, Doç. Dr. Esma Kadzade, Prof. Dr. Turhan Korkmaz, Doç. Dr. lhan Ege,   Prof. Dr. Ayehan Çakc, Yard. Doç. Dr. Muhammet Saygn,  Yard. Doç. Dr. Nurcan Çiçek, Yard. Doç. Dr. Burcu efika Dorul, Ör. Gör. Reha Songurtekin ve Ör. Gör. Mesut Salih Uzman tarafndan eitim alacak. Eitim sonunda deerlendirme snavna giren personellerden baarl olanlara ‘Liderlik Akademisi-2 Eitim Program Sertifikas’ verilecek.