Büyükşehir Belediyesi'nden Gençlere Yeni Müjde

Büyükşehir Belediyesi'nden Gençlere Yeni Müjde

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mersin Büyükehir Belediyesi, her alanda yardmlarn sürdürdüü gençlere yönelik yeni bir proje daha hayata geçiriyor. Küçük Çar’ya yaplacak yeni Gençlik Merkezi’nin müjdesini veren Büyükehir Belediyesi, merkezin inasna önümüzdeki hafta balyor.

Akdeniz lçesi Küçük Çar mevkiinde yer alan projenin yapmna balayan Büyükehir Belediyesi, gençlere hobilerini gerçekletirebilecekleri, kendilerini eitip, yeni arkadalar edinebilecekleri ve güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir merkez ina ediyor.

Gençlik Merkezi olarak planlanan ve 4 bin 696 metrekare alanda, 5 katl merkezde gençler için kendilerini gelitirebilecekleri pek çok atölye bulunuyor.

Kitapsever gençler için kütüphanenin, resim atölyesinin, el sanatlar atölyesinin, el becerilerini sergileyebilecekleri sergi alannn ve daha pek çok hobi alannn yer ald merkez tamamlandnda, gençleri bir araya getirecek ve kaliteli zaman geçirmelerini salayacak.

Fotoraf ve müzik tutkunlar bu merkeze urasn

Gençler için her eyin düünüldüü merkezde, fotoraf ve müzik tutkunu gençlerde unutulmam. Fotorafçlk atölyesinin ve konservatuarn yer alaca merkezde sanat tutkunu gençler bu alanda kendilerini gelitirebilecekler.

Konservatuar salonunun da olaca merkezde yeni yetenekler kendilerine yer bulabilecek. Konferans salonu, seminer odas, öretmenler odas, seramik ve cam teknikleri odas, ses kayt odas, müzik atölyesi, bilgisayar snf, kafeteryann da aralarnda olduu pek çok alan bünyesinde barndran bu merkezi,  gençler çok sevecek.

Sözleme bedeli 7.928.000 TL olan ‘Gençlik Merkezi Projesi’ 2019 ylnn ilk aynda tamamlanm olacak.