Bilge Çocuk Yaz Okulu’nun Kapanış Töreni Gerçekleşti

Ümraniye Belediyesinin dikkat çeken eğitim faaliyetlerinden biri olan Bilge Çocuk Projesi kapsamında gerçekleşen Bilge Çocuk Yaz Okulu kapanış programı Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Haber Ajansı Yayın Grubu

Ümraniye Belediyesinin dikkat çeken eğitim faaliyetlerinden biri olan Bilge Çocuk Projesi kapsamında gerçekleşen Bilge Çocuk Yaz Okulu kapanış programı Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesinin, 5 hafta boyunca; 3, 4 ve 5. sınıf seviyesindeki 100 öğrenciye Eğlenceli Matematik, Akıl ve Zekâ Oyunları, El İşi Faaliyetleri, Değerler Eğitimi, Temel Dinî Bilgiler, Sinema, Ebru, Drama, Laboratuvar, Spor Etkinlikleri, Mangala, Satranç gibi alanlarda ders verip; darıca hayvanat bahçesi, darıca sahil parkı, miniatürk, panorama 1453, koru ve müzelere geziler düzenlediği Bilge Çocuk Yaz Okulu törenle sona erdi. Törene Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ziya Durmuş Çiftçioğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören çocukların yaz okulu boyunca yaptığı faaliyetleri anlatan video ile başladı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, “Kapanış programımıza hepiniz hoşgeldiniz. Çocuklarımızın emek harcadığı, farklı bir ortam gördüğü ve güzel vakit geçirdiği bu güzel programa katılımlarınızdan dolayı çok mutluyuz” dedi. Çocukların güvenlik, yemek ve servis ihtiyaçlarının da Ümraniye Belediyesi tarafından karşılandığının altını çizen Mesut Özdemir, “10 yıldır bu programlarımıza devam ediyoruz. Ve her yıl bir önceki yıla göre üstüne bir şeyler katarak yolumuza devam ediyoruz. Bizi tercih ettiğiniz ve bu güzel projede yer aldığınız için sizlere ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Ümraniye Belediyesi tarafından her yaz olduğu gibi bu yaz da 15 okul bahçesinde kurulan yüzme kursları ve kuran kurslarından da bahseden Mesut Özdemir, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Program, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ziya Çiftçioğlu ve öğretmenler tarafından öğrencilere dağıtılan sertifikaların ardından sona erdi.