Beşiktaşlı Öğretmenlere Anlamlı Gece'

Beşiktaş Belediyesi, Öğretmenler Günü'nde Beşiktaş ilçesindeki öğretmenler için anlamlı bi...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Beşiktaş Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Beşiktaşlı öğretmenleri Sibel Can konseri ile buluşturdu. MKM’de gerçekleşen konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Işık ve çok sayıda öğretmen katıldı.



Piyano resitali, halk oyunları gösterisi ve kutlama konuşmaları ardından sahneye çıkan Sibel Can bu özel günlerinde öğretmenlere eğlence dolu bir akşam yaşattı.

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl da öğretmenleri unutmadı. Sibel Can konseriyle coşan öğretmenlere bir sürpriz daha vardı.

Yarınlarımızı aydınlatan bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü duygu dolu bir konuşmayla kutlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar gecenin sürprizini açıkladı. Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla kura çekiminden çıkan 50 öğretmene iki kişilik yurt dışı tatili hediye edileceğini açıkladı. Sürpriz karşısında oldukça sevinen öğretmenler heyecanlarını gizleyemedi. Konsere katılan öğretmenler arasından kura ile belirlenen 50 çifte yurt dışı tatili hediye edildi.



“Yüreklerindeki sevgiyle, öğretmenlik gibi mukaddes bir mesleğe emek veren tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” şeklinde konuşan Başkan Hazinedar, Beşiktaş’taki tüm okulların yenilenerek kolej seviyesine getirileceğinin de müjdesini verdi.