Beşiktaş Gençlik Festivali!

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Beşiktaş ...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs’ta başta gençler ve tüm Beşiktaşlılar için çok renki bir etkinlik programı hazırladı.

19 Mayıs Beşiktaş için özel bir önem taşıyor. Mustafa Kemal Atatürk 16 Mayıs 1919 günü Bandırma vapuruna binmek üzere Beşiktaş İskelesi’nden yola çıktığı için Milli Mücadele ateşinin yakıldığı ilk nokta Beşiktaş’tır. Bu nedenle Beşiktaş Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını “Beşiktaş Gençlik Festivali” ile kutladık.

16 Mayıs’ta İlk Adım Yürüyüşü!
Bu sene 2.si düzenlenen Beşiktaş Gençlik Festivali 16 Mayıs Pazartesi günü “İlk Adım Yürüyüşü” ile başladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün Beşiktaş'tan milli mücadele için ilk adımı attığı noktaya gerçekleştirilen yürüyüş, 18.30’da Akaretler’den başladı. Tören, Barbaros Meydanı’nda gerçekleşen belgesel gösterimi ve şiir dinletileriyle sona erdi.



19 Mayıs’ta "Color Up" Koşusu!
Rengârenk Beşiktaş...

Beşiktaş Belediyesi’nin Gençlik Festivali kapsamında düzenlediği “Color Up” koşusu, bu yıl yine renkli görüntülere sahne oldu. Bebek girişinden başlayan rengârenk koşuda on binlerce genç boyaların içine girerek adeta gökkuşağını andırdı. Kuruçeşme’de sona eren koşunun ardından müzik eşliğinde “Color” gösterileri gençlere coşkulu anlar yaşattı…



İstanbullular Murat Boz ve Hadise’nin Şarkılarıyla Coştu!
Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Festivali kapsamında saat 17.00'de Bebek girişinde başlayan Color Up koşusu, Kuruçeşme Trafik Vakfı Otoparkı’nda tamamlandı. Alana vardıktan sonra, DJ'ler, uçuş gösterileri ve dans gösterileriyle boyalar atılmaya devam etti. Saat 20.30'da ise sahneyi Murat Boz devraldı. Saat 22.00'de ise Hadise sahnedeydi. Sevilen sanatçılar konser alanını dolduran on binleri şarkılarıyla coşturdu. Gün boyu süren etkinlikler havai fişek gösterisiyle sona erdi.