Beşiktaş Belediyesi'nden Sıla Konseri!

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat'ta Sevgililer Günü'nde Sıla konseriyle tüm sevenlere güzel b...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Beşiktaş’ta Sıla Rüzgarı!
14 Şubat’ta Türkiye’nin kalbi Beşiktaş’ta attı. Beşiktaş, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu. Beşiktaş Belediyesi’nin bu yılki 14 Şubat etkinliklerinin adresi ise Zorlu Center oldu.



14 Şubat Sevgililer Günü’nde Sıla Sahnede!
Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Sıla konseriyle karşıladı. Sıla, en güzel aşk şarkılarını 14 Şubat 2016 Pazar günü kalbi heyecanla atmaya devam eden tüm sevenler için söyledi. Zorlu Center’da düzenlenen gecede DJ şovları, havai fişek gösterileri, canlı bağlantılar ve sürpriz hediyelerle dolu bir gece yaşandı. Konser öncesi yapılan çekilişte üç şanslı çift boğaz turu ve akşam yemeği kazandı.



Zorlu Center’da düzenlenen konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar eşi Özlem Hazinedar ile katıldı. Başkan, sahneden tüm sevenlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.



Konser alanını dolduran binlerce kişi sevilen sanatçı Sıla’nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ise ilgiyle izlendi. Saat 19.00’da başlayan konser ve etkinlikler 22.00 sularında sona erdi.